Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Sebranice

Za krásného nedělního počasí si Metra vybojovala další 3 bodíky.

Hned ve 2 minutě se Metře podařilo udeřit. Bednář hlavou přehazoval brankáře hostí a J. Marek hlavou míč doklepl do sítě. Bohužel Metra po kvalitním úvodu opět neudržela nastolené tempo a hru zklidnila a Sebranice se mohli nadechnout. To vedlo k brance, kdy se rychlý útočník dostal z křídla do šance a přízemní střelou srovnal. Hosté i nadále branku domácích ostřelovali, ale Houser v domácí bráně předváděl skvělé zákroky. Po vystřídání Marka za Cermana /který se loudal nevím kde/ se Metra dokázala vzchopit a bojovat.

V druhé půli bylo spoustu šancí na vstřelení branky, ale pokusy často končily offsidem, protože obrana hostí hrála poměrně dobře offside systém. I tak se ale podařilo Bednářovi obraně prchnout a byl ve vápně faulován. Penaltu proměnil Cerman, který tak vstřelil první branku v dresu Metry /50.minuta/. Metra poté dále tlačila a Bednář se také dočkal gólu, kdy mu před prázdnou bránu přihrál Lébiš /70.minuta/. Dobře hrající Bednář měl zásluhu i na poslední brance. Zahrával rohový kop a z něj usměrnil míč do sítě trenér Škrabal /82.minuta/. Konec utkání si již Metra pohlídala a komplikace se tak nekonaly.

Sestava: Houser, Prucek, Kelo, Andrlík, Vrána, Skřebský /Lébiš/, Rek/K/, Moravec /Škrabal/, Bendář, Mlčoch /Křivánek/, Marek /Cerman/

Branky: Marek /Bednář/, Cerman, Bednář /Lébiš/, Škrabal /Bednář/