Single Blog Title

This is a single blog caption

Radiměř – Metra Linhartice

Jak Metra opět chudým dávala.. Do Radiměře se jelo s oslabenou sestavou, ale i tak je výsledek asi zklamáním.

Už od prvních chvil zápasu si lépe vedla Radiměř. Dostávala se do větších příležitostí a vyhrávala osobní souboje. To se naopak Metře vůbec nedařilo. Takže na první branku domácích se dlouho nečekalo a po zbytečném faulu na rohu velkého vápna se dostala Radiměř do vedení. S pěkně zahraným přímým kopem si nedokázal Houser poradit a míč propadl až k útočníkovi domácích který měl lehkou úlohu. /19.minuta/ Pokračovalo tápání Metry kdy si nedokázala tvořit nebezpečné šance. Druhá branka padla před koncem prvního poločasu. K brance vedla ztráta na útočné polovině, propadnutí zálohy a brejk z křídla, který hráč Radiměře využil k prudkému centru do vápna který si našel důrazný útočník /40.minuta/.

V druhé půli se hra Metry výrazně zlepšila bohužel to však branky nepřineslo. Největší šance na vstřelení branky byla po centru Kela, který našel Škrabala a ten hlavou trefil brankáře. Další nadějné příležitosti končili buď zakončením mimo zařízení nebo s přesností zakončení neměl domácí brankář problémy. Tato prohra může Metru mrzet, protože 4. Čistá ztrácí na její pozici pouze bod.

Sestava: Houser, Prucek, Kelo, Andrlík, Moravec /Lébiš/, Spíchal, Rek /K/, Skřebský, Škrabal R., Bednář, Dvořáček /Křivánek/