Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Velké Opatovice /B/

Po prohře s Vendolím čekala Metru ve sváteční den odveta s V. Opatovicemi, jejichž sestava oproti minulému utkání se dosti změnila a značně omládla. Metra i tak dokázala soupeře porazit. Sama je oslabena o Radima Kyrcze, který hledá štěstí na černém kontinentu a Pavel Bednář se po kiksu a červené kartě s Němčicemi /2 zápasy stop/ dal na dráhu pomezního rozhodčího. /snad mu to půjde lépe než zahrávání pokutových kopů 🙂 /

Hned od prvních minuta chtěla Metra nic nepodcenit a mít utkání ve svých rukou a to se podařilo již ve 14.minutě, kdy Lébiš míč krásně potáhl do velkého vápna a před prázdnou bránou našel přihrávkou J. Marka, který neměl problém poslat Metru do vedení. Euforie mohla pokračovat, hned další akce skončila brankou. Kelo dlouhým nákopem za obranu našel Prucka, který zamotal nejen sebe 🙂 ale i dva obránce včetně brankáře a zvýšil na 2:0. Utlumení radosti přinesla 20.minuta, kdy se po zbytečné ztrátě nestačila obrana zformovat a útočník Opatovic Ille se prosadil střelou zpoza velkého vápna.

V druhém poločasu měli domácí daleko více míč na svých kopačkách, ale spoustu akcí zakončili mimo zařízení a úleva a opět dvojgólové vedení přinesla až minuta 55. Kdy nejlepší střelec domácích Lébiš obdržel přihrávku od Skřebského a zvýšil na konečných 3:1.

Sestava: Stárek, Moravec,/Škrabal/, Andrlík, Kelo, Mlčoch, Prucek, Cerman, Skřebský, Rek /K/, Lébiš, Marek /Křivánek/

Branky: Marek/Lébiš/, Prucek /Kelo/, Lébiš /Skřebský/