Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Vendolí

Metra nepřekvapila a podlehla doma vedoucímu celku z Vendolí 1:2, které si tak upevnilo první příčku.

Vendolí bylo v utkání více aktivní a mělo více šancí. V úvodu utkání musel Houser řešit situaci jeden na jednoho, ale podařilo se mu útočníka Vendolí vychytat. Poté po rohovém kopu opět zachránil domácí Houser, když vykopl reflexivně míč mířící do sítě nohou. V 18.minutě pro změnu šel sám na brankáře domácí Stárek, ale nastřelil pouze tyč. V 23.minutě po faulu na J. Skřebského přímý kop zahrával P. Kelo a poslal Metru do vedení. Jenže radost domácích netrvala dlouho, protože v 29. minutě obrana zaváhala a prodloužený míč po rohovém kopu uklidil na zadní tyči do sítě Housera Strýček z Vendolí. Hned minutu poté se do brejku dostal Vendolský útočník Milota a poslal do vedení hosty.

Na začátku druhé půle opět zachránil Metru Houser, když opět vychytal brejk hostí. Další průběh utkání nebyl záživný až těsně před koncem mohlo být veselo, ale Lébiš svůj samostatný únik neproměnil ve vyrovnání, protože ho brankář hostí vychytal. Metře chyběl v tomto utkání Bednář, který má stopku za červenou kartu.

Ve středu se uskuteční vložené kolo a Metra přivítá Velké Opatovice. Start utkání 15:30 hod.

Sestava: Houser, Kelo, Vrána /Moravec/, Andrlík, Mlčoch, Heger, Cerman, Skřebský, Stárek, Dvořáček /Prucek/, Rek /K/ /Lébiš/

Branka: Kelo Petr