Single Blog Title

This is a single blog caption

Jaroměřice – Metra Linhartice 2:0

Přátelské utkání solidní úrovně trvalo pouze 80.minut, bylo přerušeno bouřkou. Domácí byli celé utkání zbytečně nabroušení a agresivní, tak je snad přeháňka zchladila.

Metra hrála s Jaroměřicemi vyrovnanou partii a obrana spolu s brankářem Michalem Rekem držela domácí střelce na distanc. Škoda jen, že ve finální útočné fázi chyběl větší klid a přesnější přihrávka, protože domácí tradičně byli silní směrem dopředu, ale vzadu byla okénka, která zasloužila potrestat. Bohužel se tak nestalo, a tak největší šancí Metry byla střela z poza velkého vápna L. Konečného, který se dostal k míči po rohovém kopu. Tomuto pěknému halfvoleji mnoho nechybělo, protože brankář přes chumel hráčů před sebou mnoho neviděl, ale měl štěstí a míč jej zasáhl. Branky padaly až ve druhé půli a to vždy z pokutového kopu. První vznikl po chybné rozehrávce brankáře M. Reka, který míč poslal na kopačky domácího Švece. Ten si míč posunul dopředu a když chtěl zakončovat do odkryté brány srazil se s Kryštofem, který jej dostihl. Rozhodčí nařídil bohužel pokutový kop a domácí se dostali do vedení. Nedlouho poté zasáhla střela do ruky bránícího D. Škrabala a domácí tak měli k dobru další penaltu. I tu proměnili, a tak utkání skončilo v 80. minutě 2:0 pro domácí.

Sestava. Michael Rek, Kelo, Kryštof, Prucek, Škrabal D., Bubák, Andrlík, Stárek, Konečný L., Bednář, Matyas Rek (Radimecký F.)

Rozhodčí: Ile

Několik fotek zde