Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Městečko Trnávka 4:0

První utkání po panice s COVID-19 bylo přátelské, a to derby s Trnávkou. Metra jej zvládla na 100%.

Na utkání se sešel větší počet hráčů, a tak nebyl problém poskládat sestavu či v klidu vystřídat. Zachytat si přišel i linhartický Michael Rek, který jinak hraje za Dl. Loučku. Snad pochopil, kde je jeho místo… 🙂

Sestava: Michael Rek, Prucek, Kelo, Kryštof, Stárek, M. Radimecký, Bubák, Andrlík, Konečný L., Bednář, Matyas Rek (Mlčoch F., Radimecký F., Škrabal D., Škrabal R.,)

Rozhodčí: Kunc, Sedlák, Heger M.

Po opatrnějším začátku první branku vstřelil po průniku středem hřiště Kryštof. Míč si vyměnil s Bubákem a následně Bednářem a nakonec vystřelil přízemní střelu k levé tyči. Poté měla Metra více ze hry a další šance na sebe nedaly dlouho čekat. Po centru M. Reka z levého křídla na přední tyč brankář Trnávky vyrazil míč pouze do hrudi Bednáře od kterého míč spadl do sítě. Do poločasu ještě upravil skóre Matyas Rek po předcházející hezké kombinaci s Bubákem a Bednářem, kdy se nakonec dostal za obranu a sám proti brankáři se nemýlil a míč uklidil k tyči.

Na začátku druhé půle proběhlo několik střídání a hra byla nějakou dobou z pohledu Metry neuspořádaná. Trnávka se dostávala více před branku domácích, ale nic z toho nebylo.. Tak jak celé utkání vše buď vyřešila obrana nebo zakončení bylo takové, že Michael Rek nemusel předvést nic extra ze svého umění. V druhé půli se podařilo zvýšit skóre již jen Bednářovi na konečných 4:0, i když mnohé akce po brance také volaly.

Příští týden čeká Metru tvrdší oříšek v podobě Sokola Jaroměřic, které v předcházejícím utkání potupily Trnávku debaklem 11:2 a loni v zkráceném ročníku skončily na druhém místě okresního přeboru.

fotky z utkání na webu M. Trnávky zde