Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Velké Opatovice 4:1

Přípravné utkání se soupeřem z Blanenského okresu Metra vyhrála.

Hosté přijeli s taktikou nepouštět se do žádného velkého napadání a to domácím vyhovovalo. Kromě prvních cca 15. minut, kdy byla hra trochu rozháraná, hráči Metry měli více míč na kopačkách a více ze hry. V první půli musel zasahovat F. Radimecký v bráně vážněji 2x. Jednou po tvrdé střele z úhlu a podruhé po šikovném průniku útočníka hostů skrz domácí obranu. Domácí měli více příležitostí, ale finální přihrávka či pořádné zakončení se nekonalo. Rukavice brankáři hostí jen provětral Bednář a hlavičky Dvořáčka po rohových kopech šly mimo zařízení.

To vše se změnilo v druhé půli. Hned po rozehrání druhé části hry Metra míč soupeři nepůjčila a pěknou kombinací se dostala až do gólovky v podobě průniku Bubáka, který přízemní střelou k zadní tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Druhou branku přidal Kyrcz, a to po pressingu Kryštofa a Dvořáčka, druhý jmenovaný získal na obránci míč a poslal jej hned před bránu, kde Radim v poklidu míč uklidil do sítě. Poté přidal svoji druhou branku v utkání Bubák. Opět Metra delší dobu soupeři nepůjčila míč a ten se dostal po kombinaci k Alešovi, který tvrdou střelou překvapil brankáře. Poté po faulu Prucka na hraně velkého vápna hosté snížili střelou z přímého kopu a probudili v bráně jinak v druhé půli skoro dřímajícího Radimeckého…. Poslední branku utkání přidal Kryštof, když střelou po zemi překonal chumel před bránou po rohovém kopu.

Sestava: F. Radimecký, Vrána, Kelo, Kryštof, Stárek, Kyrcz, Andrlík, Bubák, Cerman, Dvořáček, Rek ( Koutník, Marek, Mlčoch, Prucek, Bednář)

Rozhodčí: Ille