Dolní Újezd B – Metra Linhartice

Dolní Újezd B – Metra Linhartice

vs

Report

Minulý týden bylo toliko hráčů, že trenér řešil kam že si to sedne na lavičce, tentokráte se situace obrátila a trenér řešil kam sebe postaví do pole.. Před utkáním se nahromadilo mnoho omluvenek z důvodu standartních a omluvitelných, ale i bizarních  –  skopnutý malíček o nábytek, roxor v čele, letní angína, úraz nohy při práci na zahradě, dovolená, mne se to nehodí…. (cože? fakt??)  či emigrace do Estonska (jak jinak již nazvat pracovní cestu Radima Kyrcze, která se nepěkně protahuje….)

Ale začneme pozitivně… po zranění v přípravě se konečně dal dohromady brankář Lukáš Houser a vedl si více než dobře. No a tím jsme asi skončili… nooo, ještě první půle za to..

Do vedení se dostali domácí hned v první minutě.. sice trochu nesportovně a měl to rozhodčí trestat, ale co se dá dělat. Domácí hráč si naskočil na přímý kop, ruku vrazil do obličeje obránci a tím si udělal místo pro pohodlné skórování.. V dalších minutách domácí využili vedení, a tak lepšího psychického rozpoložení a dále útočili. Houser však předvedl dobré zákroky a jednou zazvonila i tyč, a tak se probrali i hráči Metry. Hra se srovnala a šance začaly přibývat i na jejich straně. Jenže obligátně Bednář ve dvou velmi dobrých šancích neskóroval, ale jednou minul a jednou dobře zakročil domácí brankář. Poté zklamal Dvořáček, kdy využil zmatečného řešení rozehrávky domácího stopera a běžel sám na brankáře, ale míč poslal mimo a dokonce i nad bránu. I tak se podařilo srovnat skóre, nejprve se potulující se Kryštof na levé záloze dostal k míči před vápnem domácích po přihrávce Koutníka a po kličce vystřelil na zadní tyč, kde předvedl efektní i efektivní zákrok domácí brankář. Míč však vyrazil na roh. Po jeho rozehrání se k hlavičce dostal Andrlík, ale pouze míč lízl a posunul směrem k rohovému praporku. Tam si jej opět sebral Kryštof, dostal se přes beka do vápna a vystřelil opět na zadní tyč, míč si srazil obránce do sítě a zaznamenal tak jediný úspěch Metry v utkání…Hra se poté přelívala zprava do leva, ale domácí již nic extra nevymysleli a hosté často zkazili rozehru zbytečným sólem místo přihrávky..

Poměrně dobře rozehrané utkání ztratila Metra hned po rozehře, protože Bubák zbytečně ztratil míč a domácí tank s číslem 7 na zádech si převzal míč a nedal střelou z poza vápna Houserovi šanci.. Tento hráč se prosadil ještě 2x a uzavřel tak svůj čistý hattrick. Domácí se rychlým vedením na začátku druhé půle uklidnili a zpřesnili kombinaci – především finální a využili naprosto rozsypané zálohy Metry a již jen navyšovali své vedení. Ještě většímu přídělu zabránil v bráně skvělý Houser. Domácí také využili mnoha střídání, kdy posílali do hry další a další borce, a tím udržovali své vysoké tempo, kdežto o výpravě hostů již byla řeč….

Na domácí utkání se skvěle rozjetým Janovem se snad podaří vyléčit některé bolístky a trenér bude moci koučovat místo hraní…

Podrobnosti

Datum Čas Sezóna
29. 8. 2021 17:00 Sezóna 2021/2022

Výsledky

Tým1st Half2nd HalfGoalsVýsledek
Dolní Újezd B145Výhra
TJ Metra Linhartice, z.s.101Prohra

TJ Metra Linhartice, z.s.

1Lukáš Houser Brankář
2Prucek Jaroslav Obránce
4Koutník Jan Obránce
8Kryštof Ondřej 3 Záložník
9Andrlík Dušan Záložník
11Bubák Aleš Záložník
12Kelo Petr Obránce
10Mlčoch Filip Záložník
15Bednář Pavel Záložník
14Moravec Michal 13 Záložník
13Marek Jaroslav 14 Útočník
6Dvořáček Radek Útočník
3Škrabal Richard 8 Záložník

Trenér: Richard Škrabal