Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Sokol Kunčina 3-4

Po dlouhé pauze bylo na Metře k vidění fotbalové utkání. Metra si přizvala k přáteláku Kunčinu. Utkání bylo v přátelském tempu, nikdo nemohl čekat nějaké šílené nasazení, ale i tak bylo na co koukat.

Po tak dlouhé pauze by se dalo čekat, že nikdo netrefí ani zařízení, ale opak byl pravdou – první půle skončila 3:3! Takže fanoušci měli na co koukat.

První se prosadili hosté po zaváhání Kryštofa a Koutníka v obraně. Ale hned po chvíli se po akci Kyrcze a následnému zaváhání pro změnu obrany Kunčiny, dostal k míči Bubák a přízemní střelou překonal Vykydala.

Poté Metra stav utkání otočila. Nejprve se prosadil hezkou střelou z dálky Kyrcz.

Poté mohl zvýšit Andrlík, ale sám proti Vykydalovi zklamal a stejně tak Vacek…. Až tedy po akci od stoperů si míč převzal na půlce Dvořáček a upaloval směrem k bráně, obranu mu umně roztáhl Rek náběhem do strany, a tak měl Radek prostor na postup a následnou střelu z poza vápna pod břevno.

Hosté pak snížili na 2:3 a do poločasu po rychlém rozehrání přímého kopu a perfektní umístěné střele do vinglu srovnali na 3:3.

V druhé půli padla pouze jedna branka a to kolem cca 70.minuty, kdy se hosté prosadili hlavou po rohovém kopu. Hráči Metry měli daleko více příležitostí na vstřelení branky než ti hostující, ale v těch největších J.Marek i Matyas Rek sami proti Vykydalovi nedokázali skórovat a tak stav utkání již zůstal nezměněn.

Sestava: Houser, Kelo, Prucek, Kryštof ,Koutník, Bednář, Bubák, Andrlík, Vacek, Matyas Rek, Kyrcz (Dvořáček, Michael Rek, Marek)

Trenér: Richard Škrabal