Single Blog Title

This is a single blog caption

Informace pro hráče od trenéra

Ahoj všem,

od posledního tréninku už uplynul měsíc bez fotbalu a k tomu ještě přišel úterní verdikt FAČRU o zrušení soutěží,který samozřejmě nemohl být jiný.

            Pořád věřím,že letní příprava začne v červenci a nový soutěžní ročník 2020-21 v srpnu.Všichni hráči,kteří budou chtít hrát v novém ročníku,tak by se měli udržovat po fyzické stránce v přechodném období duben až do začátku letní přípravy – běh,kolo – aspoň 1x týdně lehký výběh cca 5 km nebo kolo 25km.Vše dělat v rekreačním tempu,tak aby byli připraveni naskočit do přípravy,která bude muset být 70% fotbalová!!!

            Dále bych chtěl vyzvat hráče ke vzájemné komunikaci,nikoliv však na sociálních sítích….,ale jen po telefonu atˇz toho neděláme pro ostatní divadlo,protože zatím scházení se by nebylo pro nás všechny vhodné.

1.budu dál chtít pokračovat hrát za Metru Linhartice  ano/ne

2.moje další vize,možnosti – tréninku,zápasu.

3.svůj výkonnostní cíl,případný post v sestavě,který chci hrát.

To vše mi,prosím,zdělte telefonicky nejpozději do 30.4.2020. Stačí jen prozvonit. M – 725 519 750.

Prosím všechny hráče,aby se mi ozvali a mohl to vše v klidu vyhodnotit,jak dál můžeme všichni pokračovat.Budu samozřejmě rád za jakoukoliv výzvu,která bude mít své opodstatnění.

          Myslím,že 90% hráčů splnilo moje představy o přípravě a výkony v samotných zápasech prokázali,že chtějí vrátit tým Metry zpátky na fotbalovou úroveň OP a pevně věřím,že se nám to v nové sezóně podaří.

        Závěrem bych všem chtěl poděkovat za krásnou práci,kterou jste pod vedením Ondry a Richarda vykonali při rekonstrukci a zvelebení kabin a postarali se o pěkné fotbalové zázemí linhartické kopané.

Trenér