Single Blog Title

This is a single blog caption

Velké Opatovice „B“ – Metra Linhartice

Nováčka z okresu Blansko, který hraje III. svitavského okresu bez možnosti postupu, Metra porazila na jeho hřišti 0:3. Za domácí nastoupili tři borci „v letech“ a to v 58, 59 a 61 letech – klobouk dolů. Proti nim se „mladík“ Bohumil Lébiš v 49 letech 2x prosadil.

V samotném úvodu utkání si Metra uzmula vedení na svou stranu a celé utkání se na tom již nic neměnilo. Po faulu na Cermana se v 8. minutě k přímému kopu postavil P. Kelo a prudkou střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci. Domácí se snažili hrát po křídlech a dostávat se tak do šancí, ale bohužel pro ně k ničemu vážnému to před brankou Stárka nevedlo. Na to měli hráči Metry další příležitost skórovat, kdy Bednář nahrál do malého vápna B. Lébišovi, ale jeho pokus skvěle zlikvidoval domácí brankář. V 29.minutě Rek vyslal přihrávkou patou do samostatného úniku B. Lébiše, který šanci využil 0:2. Před poločasem /40.minuta/ Spíchal potáhl míč do vápna a přihrávkou pod sebe našel Lébiše, který se opět nemýlil a upravil na 0:3.

V druhé půli měla Metra spoustu šancí na zvýšení brankového rozdílu, ale buď dobře zakročil brankář domácích nebo hráči zařízení vůbec netrefili.

Branky: Kelo P., Lébiš B. 2x (Rek, Spíchal)

(MR)