Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Třebařov

Ve třetím kole se Metra utkala s vlky ze Třebařova.

Hned z prvního útoku po perfektní nahrávce Cermana do běhu Bednářovi, který prostřelil hostujícího gólmana, šla Metra do vedení (1.minuta). Malinko zaskočený Třebařov se ale rychle oklepal a do konce poločasu ještě stačil vyrovnat. Před koncem poločasu hosté zahráváli rohový kop, po kterém se míč dostal na zadní tyč, kde byl doražen do sítě.

V druhé polovině utkání se gólově hledaly oba týmy. V 50. minutě se blýskl v bráně Lukáš Houser, když krásným zákrokem zneškodnil stejně skvělou střelu. Oba týmy měly na stadionu velkou fanouškovskou podporu, která tvořila skvělou atmosféru. V druhé půli se dřív gólu dočkali fans hostí. V 66. minutě se podařilo vstřelit hostujícímu Hlubinkovi na 1-2. V závěru utkání se trefil opět Bednář po centru Kela, který upravil stav utkání na konečných 2-2. Dělba bodů se zdá být spravedlivá. Oba týmy mají nyní 7 bodů. Na první příčku poskočilo Vendolí, které vyhrálo třetí zápas v řadě.

Sestava: Houser, Mlčoch, Kelo, Andrlík, Vrána (Prucek), Skřebský, Rek(Konečný L.) Spíchal (Stárek), Cerman, Kyrcz(Lébiš), Bednář

Střelci: 2x Bednář, Asistence – Cerman, Kelo

ŽK: Cerman

(RK)