Single Blog Title

This is a single blog caption

Pohárové utkání – Metra 2:3p Boršov

V 1.kole poháru Metra vypadla po pokutových kopech s Boršovem. Za Metru se poprvé představili J. Skřebský a M. Helebrand.

Metra pojala zápas jako další přípravné utkání. Cca 60-70.minut byla lepší, ale poté po přeskupení sestavy se již nic kloudného nedařilo. Boršov hrál přímočaře, převážně na nákopy a rychlé brejky. Sestava oproti minulému utkání byla značně pozměněna.

Hned v 5. minutě se po nákopu a rychlé akci hosté prosadili.. Poté dlouho hru a míč kontrolovala Metra a vzešlo z toho srovnání Kyrcze (19.minuta), který zakončil pohlednou kombinační akci. V první půli měla Metra ještě dost příležitostí výsledek otočit, ale Kryštofovu hlavičku po rohu brankář vyrazil. Mlčoch svoji akci z křídla zakončil střelou těsně vedle tyče a mnoho dalších nadějných akcí si domácí hráči pokazili zbrklou finálkou sami. Hosté měli ještě jednu akci která stojí za zmínku a to střelu z úhlu, kterou vyrazil protentokrát brankář Bednář /Houser zraněn, Radimecký dovolená/.

V druhé půli překvapil střelou z dálky Bednáře hostující Racl(46.minuta) a opět dostal Boršov do vedení. Poté měl za domácí velkou šanci novic Helebrand, ale střelu z úhlu mu brankář vyrazil. Metra srovnala po přímém kopu Kryštofa v 58.minutě. Konec utkání byl již rozháraný a rozhádaný. V poslední minutě mohl rozhodnout opět útočník Boršova Racl, ale jeho brejk zlikvidoval na čáře obětavě Kelo. Následovaly pokutové kopy ve kterých domácí Marek a Koutník nastřelili břevno a hosté byli stoprocentní, takže postupují do dalšího kola.

Sestava: Bednář, Andrlík, Kelo, Kryštof, Koutník, Kyrcz, Skřebský, Bubák, Mlčoch, Helebrand, Rek ( Marek, Škrabal, Prucek)

Branky: Kyrcz, Kryštof

Příští sobotu začíná okresní soutěž a Metra jede v sobotu do Borové.