Single Blog Title

This is a single blog caption

Metra Linhartice – Dlouhá Loučka 4:1

První kolo okresního poháru Metra zvládla a v derby porazila Loučku.

Po dlouhé pauze se konalo konečně také soutěžní utkání a zároveň proběhla „kolaudace“ opravených kabin. Vše proběhlo na výbornou.

Ve žlutém dresu Metry se poprvé na 45.minut ukázal Jaroslav Marek a dokonce celý zápas odehrál navrátilec Tomáš Kalášek. Ivo Ondříček si na obnovenou premiéru musí počkat až na 1.kolo okresní soutěže, pohárové utkání nestihl.

Utkání probíhalo z pohledu Metry od začátku dobře, protože hned ve 2.minutě po pasu Stárka utekl obraně Loučky M. Rek a střelou po zemi otevřel skóre utkání. Dále mohl přidat branku Bubák, který se po pěkné akci také ocitl v brejku sám proti brankáři, ale jeho střela skončila na tyči. Velkou šanci měl i M. Radimecký, a to po přímém kopu P. Kela, kdy míč hlavou sklepl Kryštof do malého vápna, kde si ale Michal neporadil a míč nasměroval kolenem nad bránu. Loučka měla největší šanci v první půli v podobě střely Boučka, který si míč rychle sklepl a vypálil těsně vedle tyče.

V druhé půli měla Metra několik dalších pěkných akcí.. něco se ujalo.. něco ne.. Bednář po neproměněné jasné šanci z brejku nakonec vystřelil z poza vápna pod břevno a zvýšil na 2:0 pro Metru. Stejný recept, a to žádné zbytečné kudrlinky, ale střelu z poza vápna volil i M. Rek a opět střelou po zemi zvýšil již na 3:0. Další branku mohl přidat Heger po pěkném pasu Bednáře, ale on bohužel zvolil tu složitější variantu a přehodit brankáře se mu nepodařilo. Dvě nebezpečné střely Loučky zlikvidoval F. Radimecký, a tak se hostům podařilo snížit až v 75.minutě brankou Koláře. Na to Metra odpověděla v podobě pěkného pasu M. Radimeckého na M. Hegera, který se tentokráte prosadil a hlavičkou přehodil brankáře.

Sestava: F. Radimecký, Kalášek, Kryštof, Kelo P. (K), Stárek, Marek, Andrlík, Bubák, Radimecký M., Bednář, Rek (Škrabal R., Heger M.)

Branky: 2″ – Rek, 58″ Bednář, 62″ Rek, 89″ Heger

foto z oprav kabin zde